Toimitusehdot

Maksutavat

Käytämme on Klarna Checkout -maksupalvelua. Klarna Checkout sisältää suurimpien suomalaisten pankkien maksutavat. Voit maksaa myös Klarnan laskulla ja erämaksulla tai Visa tai Mastercard -korteilla. Hinnat sisältävät alv:n 24%. Tilauksen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiin.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, suoraan kotiosoitteeseesi.  Saat vahvistuksen sähköpostiin kun tuotteet on lähetetty meiltä.

Toimituskulut

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin Suomessa!

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai seuraavan arkipäivän aikana. Kaikki tuotteet jotka näkyvät kaupassa ovat myös varastossa ja heti toimitettavissa.

Myyntialue / Countries

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle, voimassa olevilla Suomen arvonlisäverollisilla hinnoilla. We only ship products to Finland at the moment.

Palautukset

Pakkaa käyttämättömät, myyntikuntoiset tuotteet huolellisesti samaan kirjeeseen. Postita kirje osoitteeseen JM Maxx Oy, Mäntymäentie 4, 37800 AKAA. Liitä mukaan tilinumerosi. Palautamme postimerkin hinnan.

Tarvittaessa saat lisätietoja: info@korukoru.fi tai 040 5909 040

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@korukoru.fi tai puhelimella numerosta 040 5909 040. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Korukoru / JM Maxx Oy ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu yrityksen edustajan kanssa. Korukoru / JM Maxx Oy ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta info@korukoru.fi
– Puhelimella numerosta 040 5909 040

Pidätämme oikeuden muutoksiin.